default-header
Home Medewerkers

Medewerkers

Gelijke rechten, gelijke plichten en goede arbeidsvoorwaarden

JoNi Connect gelooft in een gelijkwaardige manier van samenwerken, waarbij iedereen gelijke rechten en gelijke plichten heeft. Het welzijn van onze medewerkers staat bij ons voorop. Dit betekent dat al onze collega’s kunnen samenwerken in een veilige werkomgeving en dat onze goede arbeidsvoorwaarden ervoor zorgen dat jij eerlijk beloond wordt voor jouw inzet.

Een goede onderlinge communicatie en wederzijds vertrouwen zijn essentieel om een goede, langdurige relatie op te bouwen. Daarom kiezen wij ervoor om transparant te zijn in alles wat we als organisatie doen. Heb jij vragen? Dan kun je ze bij ons stellen en krijg je een antwoord. Wil jij of je partner inzicht krijgen in je gegevens? Dan zorgen wij dat je daar te allen tijde bij kunt.

Wanneer je besluit bij JoNi Connect aan de slag te gaan voorzien wij je van goede werkkleding voor zowel warme als koude dagen. Daarnaast bieden we al onze medewerkers trainingen aan, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier zijn of haar taken kan uitvoeren. Bij uitzending naar het buitenland verzorgen wij alle benodigde papieren (o.a. visums), het transport van A naar B, het verblijf en een zakelijke creditcard, zodat je geen problemen ondervindt. Mocht je ter plekke alsnog geholpen willen worden dan staat ons team voor je klaar om je verder te helpen.


Werken bij JoNi Connect

Lukasz:
“Ik werk inmiddels alweer een jaar met veel plezier bij JoNi Connect. Na jaren lang te hebben gewerkt voor verschillende werkgevers zit ik nu helemaal op mijn plek bij Joanna en Niki. Mijn salaris wordt op tijd uitbetaald en wanneer ik vragen heb kan ik deze altijd stellen. Hoewel het in het begin even wennen was om te werken met een contract ben ik heel erg blij dat ik deze stap gezet heb. Met dit contract heb ik makkelijker een hypotheek kunnen krijgen voor mijn nieuwe woning. Alles is nu gewoon goed geregeld.”

Werken bij JoNi Connect

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij op basis van gelijkwaardigheid met mensen samenwerken die jou respecteren? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek met ons in. Graag vertellen wij je meer over JoNi Connect, onze uitdagende projecten verspreid over de gehele wereld, de werkzaamheden en onze goede arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Bij ons staat een transparante manier van samenwerken hoog in het vaandel. Daarom voorzien wij jou van alle belangrijke informatie die voorhanden is. Bekijk snel onze voorwaarden en aanvullende informatie.

Voorwaarden PDF
Documenten/Downloads PDF


Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!